fredag 5 februari 2010

Vildsvinsbutiken i Åsljunga fick ej vara med på Ekebo mässan!!!

Då många kunder frågat oss varför vi ej skall delta på Ekebos
Vildsvinsmässa, då Vildsvinsbutiken ligger ca 2 mil från mässan
och vi är kända för att hålla på med just vildsvin, känner vi oss
tvingade att gå ut med anledningen, så Ni besökare ej tror att
vi struntar i en lokal mässa som handlar om det vi brinner för,
nämligen vildsvin.

Orsaken är, enligt Ekebos mässarrangör Henrik Mattsson själv att ett konkurrerande företag på flera olika vis betalt Henrik Mattsson med kravet att Vildsvinsbutiken skall stoppas från att vara med.

Hade det varit en sluten mässa för speciellt inbjudna hade vi ej sagt något men då det enligt mässarrangörens reklam framgår att "Mässan är öppen för alla och räknas locka såväl privatpersoner som föreningar, organisationer och företag." så är detta ren och skär mutning.



Vi ber Er som tänkt att besöka mässan att ej besöka mässan och vi ber Er som bokat monter som utställare att avboka då det är vår förhoppning att Ni ej stöder agerandet från mässarrangören


För att inga som helst tveksamheter kring detta skall finnas så har samtal med mässarrangören Henrik Mattsson spelats in där han mycket öppenhjärtligt bla. berättar om konkurrentens krav,
att det handlar om att stoppa oss som konkurrent från att deltaga osv.
Denna inspelning behandlar vi varsamt och har den för att visa att allt detta tyvärr är sant. Vi har valt att ej namnge den konkurrent som mutat mässarrangören, då vi istället ställer frågan om detta är något som är vanligt inom jaktmässor i Sverige? Vi tror ej det och hoppas att denna mässarrangör är ett undantag, men frågan är värd att ställa.

Ekebos VD Bengt-Åke Johnsson har fått ljudinspelningen och honom når Ni på 0431-432230.

Tillägg efter mail från Svensk Jakt
Enligt Svensk Jakts chefredaktör Jan Henricson har mässarrangören gått ut med att Svensk Jakt skulle vara med på mässan, vilket enligt chefredaktör Jan Henricson är helt taget ur luften.

Åsljunga 2010-02-04

Kent, Carl Johan, Mariette, Mia och Bosse på Vildsvinsbutiken
Hör gärna av Er om Ni vet fler som drabbats av
mässarrangörens agerande.
E-post: info@vildsvin.se Tel: 0435-46 05 30

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar